CNBC-isäntä Jim Cramer sijoittaa strategisesti Bitcoiniin

„Barker“ Jim Cramer ilmeisesti sai maistaa Bitcoinia.

Kolme kuukautta sen jälkeen, kun pahamaineinen osakeasiantuntija Jim Cramer on viimeinkin vakuuttunut Bitcoinista, hän teki ajoissa Bitcoin Future sijoittamisen markkinoiden johtavaan kryptovaluuttaan eilen eilen.

Haastattelussa TheStreetin kanssa CNBC-juontaja, joka on enemmän kuin Hampurin baarimestari, toteaa ostaneensa Bitcoinin (BTC) perjantaiaamuna, kun hinta oli laskenut alle 18 000 Yhdysvaltain dollarin rajan. Mad Money -ohjelman moderaattori selittää tässä yhteydessä, että hän jatkoi salausvaluutan sijoittamista kuten minkä tahansa muun sijoitustuotteen kanssa.

„Ostan – kuten aina – kun hinta laskee“, Cramer sanoo. ”Salkkuni on kasvamassa ja isompi, minkä vuoksi mielestäni sinun on hajautettava muihin omaisuusluokkiin. Omistan kultaa, mutta hajautan silti vähän bitcoiniksi. Ei iso asema, mutta on tärkeää monipuolistaa. Bitcoin on sijoitustuote, ja haluan saada tasapainon sijoituspalveluihini. “

luulen, että ostan https://t.co/RjcBFQLCcg
– Jim Cramer (@jimcramer) 11. joulukuuta 2020

Cramer pelkää kuitenkin, että Bitcoinin hinta ennemmin tai myöhemmin „palaa alas“, kun otetaan huomioon kryptovaluutan historiallinen volatiliteetti. Siitä huolimatta hän näkee ostonsa 17 000 Yhdysvaltain dollarin välillä „hyvänä hintana“. Tässä suhteessa hän tarkoittaa:

“Bitcoin on laskenut hyvän viimeisestä huippuarvosta. Haluan ostaa jotain, joka alkaa takaisin katon muodostumisen jälkeen. „

CNBC-moderaattori on aiemmin nimenomaisesti kritisoinut Bitcoinia

Hän sanoi tuolloin, että kryptovaluutta „loppuisi hengityksestä“ jossain vaiheessa. Siitä lähtien kun hän oli salauksen asiantuntija Anthony Pomplianon podcastin vierailija syyskuussa, Cramer on julkisesti pelannut ajatusta sijoittaa jopa 1% salkustaan ​​Bitcoiniin.

Lehdistöajankohtana Bitcoinin hinta on palannut 19192 dollariin, mikä on 2,6% enemmän kuin viimeisten 24 tunnin aikana.