BITCOIN ANSIKTER “AGGRESSIV SELGING” SOM BULLER PRØVER TILBREKKE $ 11 200 MOTSTAND

  • Bitcoins pris har økt i løpet av de siste dagene, med kjøpernes ivrige forsvar for regionen på nedre $ 10.000 som katalyserer noe alvorlig fart.
  • Denne fremdriften førte kryptovalutaen så høyt som $ 11.200 tidligere i morges før den møtte en rask avvisning
  • Prisområdet mellom $ 11.000 og $ 11.300 har lenge vært et sterkt motstandsområde for kryptovalutaen
  • Noen analytikere og investorer bemerker at det aggressive salgspresset her kan gjøre det vanskelig for BTC å samle seg høyere på kort sikt.
  • Hvis den ikke klarer å presse høyere, kan dette salgstrykket tære på oksenes styrke og utløse en skarp nedadgående bevegelse

Bitcoin og det aggregerte kryptovalutamarkedet har manglet klar retningsretning som sent. Selv om BTC har kommet seg tilbake fra sine nylige nedturer og viser noen tegn til styrke, viser det seg at motstanden like over sitt nåværende prisnivå er vanskelig å overvinne.

Hvordan den fortsetter å svare på salgspresset som er funnet mellom $ 11.000 og $ 11.300, vil trolig avgjøre utsiktene på kort sikt.

En avvisning her kan være dystre, og potensielt føre til at det ser noen alvorlige kortvarige ulemper.

En analytiker bemerker at mangelen på faste bud rundt Bitcoins nåværende prisnivå ser ut til å indikere at kjøpere begynner å bli svake.

BITCOIN RALLIES OPP TIL 11100 $ SELGER TRYKKBERG

Bitcoin har svevet i den øvre $ 10.000-regionen de siste dagene, med hvert forsøk på å bryte over $ 11.000 blitt møtt med alvorlig salgspress.

Intensiteten i salgspresset her har katalysert noen bemerkelsesverdige avvisninger tidligere, og er fortsatt hemmende for veksten.

I skrivende stund handler Bitcoin opp litt over 1% til den nåværende prisen på $ 11.080.

Selv om okser etablerer en viss stabilitet her, har de ennå ikke presset seg over den øvre grensen til denne motstandsregionen til 11 300 dollar.

ANALYST: BTC FACING AGGRESSIV SALGTRYKK SOM PRISRALLIER

Mens han snakket om denne siste trenden, forklarte en analytiker at Bitcoin begynner å møte aggressivt salgspress.

Dette kan stoppe kryptovalutaen fra å se noe større fart på kort sikt.

“En god mengde aggressiv salg her oppe. Hvis vi kan bytte tilbake over 11170 igjen, kan vi se en fin klemme, ellers er budet litt mindre fast her oppe, ”sa han mens han pekte på diagrammet nedenfor.

Hvordan de samlede markedstrendene i uken fremover i stor grad kan avhenge av styrken uttrykt i Bitcoins kommende ukentlige stearinlys.