Salausmarkkinoiden korkki on kivenheiton sisällä 1 biljoonaa dollaria

3. tammikuuta 2021 salausmarkkinat saavuttivat uuden kaikkien aikojen korkean arvostuksen.

Digitaalisen valuutan omaisuusluokka oli 910 miljardia dollaria lähellä biljoonaa biljoonaa dollaria.

Bitcoinin määräävä asema on myös noussut kolmen vuoden korkeimmalle tasolle 68 prosenttiin

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen kommunikoinnin salauksen fanien kanssa!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

3. tammikuuta 2021 kaikkien kryptojen kumulatiivinen markkina-arvo kasvoi huikeaan 913 miljardiin dollariin, joka on kaikkien aikojen ennätys.

Ensimmäistä kertaa lähes kolmen vuoden aikana salausvaraluokka oli lähellä 1 biljoonan dollarin arvoa tai korkeampi. Aiempi ennätys kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaisarvostuksesta saavutettiin vuoden 2018 alussa.

Varallisuusluokka nousi tuolloin noin 830 miljardiin dollariin, eikä sillä ollut mahdollisuutta ylittää vertailuarvoa, ennen kuin se kävi läpi massiivisen korjauksen vuosien 2018 ja 2020 välillä. Vahva viimeaikainen elpyminen on kuitenkin tasoittanut tietä salausmarkkinoille lopulta 1 biljoonan dollarin arvo.

Bitcoin on nyt maailman yhdeksäs arvokkain vaihdettu omaisuus

Suosituimmat varat markkina-arvon mukaan: AssetDash

AssetDash-verkkosivuston mukaan, joka sijoittaa maailman vaihdettavissa olevat varat markkina-arvon mukaan, Bitcoin on tällä hetkellä maailman yhdeksänneksi arvokkain omaisuus.

Salausvaluutta tuli äskettäin kymmenen parhaan joukkoon ja ylitti Berkshire Hathawayn ja Taiwan Semiconductor Manufacturingin (TSMC) vain muutama päivä sitten. Noin 600 miljardin dollarin Bitcoin on nyt kivenheiton päässä edes Teslan ja Alibaban ohittamisesta .

Erityisesti Berkshire Hathawaya johtaa Warren Buffett – kuuluisa sijoittaja, joka hylkäsi Bitcoinin ja kryptovaluuttamarkkinat useaan otteeseen. Eräässä tapauksessa, vasta vuonna 2018, Yhdysvaltain liikemiehistö meni niin pitkälle, että kutsui digitaalista omaisuutta “ rotan myrkkyä neliöksi „.